Tuotteet

EKOIHME

Tilauksen tehdessä sivu ohjautuu automaattisesti verkkokauppaan ukishop.fi

METSÄN VOIMASALVA 25ML

Ihoa rauhoittava voide, kipeälle ja ärtyneille alueelle. Mesiangervolla on supistavia, anti-inflammatorisia, antiseptisiä ja rauhoittavia ominaisuuksia. Mesiangervo sisältää salisylaatit jotka toimivat nimenomaan tulehduksia vähentävästi. Puolukan lehti uudistaa ihoa ja vahvistaa ihon joustavuutta. Puolukalla ja kanervalla on myös antiseptisiä ja supistavia ominaisuksia. Kanerva lisäksi vahvistaa ja suojaa ihoa. Mäntyöljy on hyvää hoitamaan kutisevaa ihoa, ekseemaa ja psoriasista. Lisäksi tämä mäntyöljy uudistaa ihosolukkoa, rentouttaa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Rosmariiniöljy on tehokas antioksidantti, joka tasapainottaa ihon talin eritystä.


Ainesosat: luomu auringonkukkaöljy, mesiangervon lehti ja kukka, puolukan lehti, kanervan kukka, mehiläisvaha, E-vitamiini, mänty ja rosmariini eteerinen öljy

  •  

Käyttöohje: Levitä pieni määrä salvaa tarvittaessa kuivalle ja puhtaalle iholle ja hiero sitten kevyesti.

Hinta: 15,90€ + 6,90€ postikulut

NIITYN VOIMASALVA 25ML

Salvassa käytetyt yrtit  rauhoittavat ihon ärsytystä. Maitohorsma käytetään ärtyneen ihon ja punoituksen hoitoon. Siankärsämössä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, yrtti nopeuttaa vaurioituneen ihon paranemista ja uudistumista. Sillä on antibakteerisia ja aseptisia ominaisuuksia. Saunakukka ja kamomilla desinfioivat ja rauhoittavat ihoa, lievittävät ihotulehduksia ja taistelevat ihon ja limakalvon bakteeritulehduksia vastaan. Myös lievittävät tehokkaasti kutinaa, kuumotusta sekä ihon yliherkkyyttä.

Ainesosat: luomu auringonkukkaöljy,  siankärsämön kukka, saunakukka, maitohorsman lehti, mehiläisvaha, E-vitamiini, kamomilla eteerinen öljy

Käyttöohje: Levitä pieni määrä salvaa tarvittaessa kuivalle ja puhtaalle iholle ja hiero sitten kevyesti.

Hinta: 15,90€ + 6,90€ postikulut

HELLIVÄ KASVOÖLJY 30ML

Kasvoöljy joka sopii seka-kuiva– ja herkälle iholle. Hoitaa ja pehmentää tehokkaasti  ihoa. Sisältää ihon elastisuutta parantavia rasvahappoja. Tuoksu on mielyttävä. Hellivän kasvoöljyyn on käytetty ihon ravitsevia öljyjä ja voikukkaa joka on puhdistava ja ihoa kirkastava yrtti. Huikea kokonaisuus

Ainesosat: kauraöljy, viinirypäleensiemenöljy, ruusunmarjaöljy, vadelmansiemenöljy, luomu auringonkukkaöljy, voikukkauutos, E-vitamiini, bergamotti-, kamomilla– ja mänty eteerinen öljy.

Käyttöohje: Levitä öljy kasvoille puhdistuksen jälkeen, aamulla ja illalla. Hiero öljy ihoon pyörivin liikkein, jotta verenkierto vilkastuisi. 

Hinta: 26€ + 6,90€ postikulut

HUULIVOIDE 14ML

Hellästi kuoriva huulivoide joka on täydellinen herkän ja ärtyneen ihon ympärivuotiseen hoitoon. Se tarjoaa tehokkaan suojan ulkoisten tekijöiden haitallisilta vaikutuksilta, pehmentää, tasoittaa ja rauhoittaa ärsytystä.

  •  

Ainesosat: luomu avokadoöljy, luomu karitevoi, mehiläisvaha, kaakaovoi, luomu auringonkukkaöljy, voikukka, hunaja

Hinta: 11,90€ + 6,90€ postikulut

PAKURIN VOIMASALVA 25ML

Antioksidanttirikas salva, joka hidastaa ihon hapeuttumista. Salva rauhoittaa ärtynyttä, rikkinäistä ja tulehtunutta ihoa. Erinomainen pigmenttivirheiden korjaamiseen.

Pakurikääpä on ainutlaatuinen sieni josta löytyy ihon suojaavia ominaisuuksia. Se minimoi haitallisten bakteerien ja sienien kielteiset vaikutukset iholle ja estää vapaiden radikaalien toimintaa. Pakurikääpä poistaa mm. turvotusta, keventää pigmentaatiota, tasoittaa ryppyjä sekä lisää ihon elastisuutta ja joustavuutta.

Ainesosat – luomu auringonkukkaöljy,  kotimainen pakurikääpä, mehiläisvaha,  E-vitamiini

Käyttöohje: Levitä pieni määrä salvaa tarvittaessa kuivalle ja puhtaalle iholle ja hiero sitten kevyesti.

Hinta:  14,90€ + 6,90€ postikulut

ANTIBAKTEERINEN KASVOÖLJY 30ml

Antibakteerinen ja hoitava kasvoöljy, joka sopii erikoisesti rasvaiselle ja akneiholle.
Kasvoöljy vähentää tulehdusta, näppylöitä sekä punoitusta.
Kasvoöljy sisältää villiyrttejä, mesiangervoa ja siankärsämöä, jotka tehokkaasti hillitsevät tulehdusta ja sopivat epäpuhtaalle iholle.
Antibakteerisesta kasvoöljystä löytyy nopeasti imeytyviä öljyjä mm. jojoba- ja hamppuöljyä.
Tämä öljy ravitsee, uudistaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa.
Tuoksu on sitruunainen.
 

Ainesosat: jojobaöljy, mesiangervouutos, siankärsämöuutos, mustakuminaöljy, hamppuöljy, neemöljy, E-vitamiini, teepuu- may chang-, sitruunaruoho eteerinen öljy.

 Käyttöohje: Levitä öljy kasvoille puhdistuksen jälkeen, aamulla ja illalla. Hiero öljy ihoon pyörivin liikkein, jotta verenkierto vilkastuisi. 

Hinta: 26€ + 6,90€ postikulut

PAKURIN KASVOÖLJY 30ml

Tästä tuotteesta löytyy kauraöljyä ja pakuria sekä E-vitamiinia. Kauraöljy ja pakuri ovat kotimaisia raaka-aineita.
Tuote on universaalinen, hajusteeton ja imeytyy hyvin. Se sopii jokaiselle ihotyypille. Se auttaa estämään punoitusta, ärsytystä ja tulehdustiloja ihossa.
Pakuri sisältää antioksidantteja, jotka hidastavat ihon hapettumista eli ikääntymistä. Kauraöljy kosteuttaa ihoa syvältä ja antaa iholle silkkimäisen tunteen.
 
Ainesosat: Kauraöljy, pakuriuutos, E-vitamiini
 
Käyttöohje: Levitä öljy kasvoille puhdistuksen jälkeen, aamulla ja illalla. Hiero öljy ihoon pyörivin liikkein, jotta 
verenkierto vilkastuisi. 
 
Hinta: 26€ + 6,90€ postikulut

Metsän ja niityn voima löytyy Ekoihmeen tuotteista!