Tietoa minusta

Natalia
Olen Natalia. Muutin Suomeen Puolasta 13 vuotta sitten. Rakastuin heti tänne muutettuani Suomen luontoon ja sen rauhallisuuteen. Ensimmäisinä vuosina opiskelin suomenkieltä, kävin erilaisia kouluja sekä työskentelin sosiaali- ja terveysalalla eri-ikäisten ihmisten parissa.
 

Muutama vuosi sitten hankimme vapaa-ajan asunnoksi hirsitalon metsän keskeltä. Paikkaa täydensi ihana luonnonlampi. Siellä metsän keskellä luonto lukuisine yrtteineen tuli minulle yhä tärkeämmäksi. Innostukseni siivittämänä lähdin opiskelemaan luonnonvaratuottajaksi Livia-opistoon Piikkiössä. Opiskelu oli erittäin antoisaa, ja sain paljon ideoita ja tietoa mm. erilaisten villiyrttien vaikutuksista meihin ihmisiin niin sisäisesti kuin ulkoisestikin ja miten yrttejä voidaan hyödyntää arjessamme.

Valmistumiseni jälkeen perustin Ekoihme -nimisen yrityksen, jonka tuotteet itse valmistan. Tuotteet ovat 100 % luonnonkosmetiikkaa sekä täysin ympäristöystävällisiä. Kerään villiyrtit luontoa kunnioittaen lajeja vaarantamatta Lounais-Suomen puhtailta niityiltä ja metsistä. Oikea keräilyaika on myös tärkeä. Valmistan tuotteet vain puhtaimmista ja tuoreimmista kasvinosista, jotka ovat syömäkelpoisiakin. Kaikki tuotteet valmistetaan korkealuokkaisista öljyistä, vahoista, uutteista ja villiyrteistä ilman tarpeettomia lisäaineita. Suosin luomulaatuisia raaka-aineita. Ekoihmeen tuotteissa on mm. siankärsämöä, kamomillaa ja voikukkaa. Tuotteet ovat käsintehtyjä eivätkä sisällä lainkaan lisättyä vettä. Ne on myös turvallisuusarvioitu.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiini ja löytämään itsellesi luonnonvoimaa!

Metsän ja niityn voima löytyy Ekoihmeen tuotteista!